Blouse met een tijgerprint kopen? Absolute mode must-have!

Ja, we houden ervan, de blouse! Het goede nieuws is dat ze weer helemaal terug zijn in het modebeeld, alleen dan nét wat hipper en stijlvoller. Een panterprint blouse mag dus echt niet ontbreken in jouw garderobe. Ze zijn niet alleen heel goed te combineren, maar met een tijgerprint blouse creëer je in no-time ook nog eens de leukste stijlen. Kies je er voor om een tijgerprint blouse van Zara te kopen, of ga je liever voor een panterprint blouse van H&M? Eén ding is zeker: Met een panterprint blouse voor dames ben je altijd stijlvol gekleed voor elke gelegenheid. Het is natuurlijk niet voor niets dat “het panter bloesje en de spijkerbroek” al werd bezongen in de jaren 80! “Stiekem met je gedanst” is dan ook echt niet meer mogelijk, want met een panterprint blouse van Zara ben jij degene die opvalt!

Waarmee kun je een panterprint blouse combineren?

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos te noemen, en hangen helemaal af van wat je wil uitstralen. Ga je voor een stijlvolle en klassieke look? Dan is een tijgerprint blouse heel goed te combineren met een effen zwart jasje. Natuurlijk hoef je deze niet persé op een zwarte broek te dragen, want ook als je de blouse draagt met een jeans blijf je in stijl. We weten al dat tijgerprint en de spijkerstof een geweldige combinatie zijn, dus ook hier kun je alle kanten mee op. Met een panterprint blouse van H&M creëer je in een handomdraai een sexy look. Deze maak je lekker nonchalant door de panterprint blouse voor dames los over jouw jeans te dragen. Door de luchtige stof van de blouse is deze look ook super geschikt voor op het terras. Maak deze stijl compleet met een goede zonnebril en een paar hippe sandaaltjes, en je maakt samen met jouw panterprintje het terras onveilig.

Een tijgerprint blouse dragen op een chique manier

Wil je een tijgerprint blouse van Zara voor een nette gelegenheid dragen maar weet je niet zo goed waarmee je jouw dierenprint kunt combineren? Denk eens out of the box en laat zwart even voor wat het is. Wist je dat je een panterprint heel goed kunt combineren met donkergroene tinten? Als je een mosgroen kleurige broek combineert met een panterprint blouse van Zara, staat dat absoluut garant voor een classy look. De panterprint blouse is allang niet meer ordinair. Integendeel! Natuurlijk hadden we altijd al een goede reden om te shoppen, maar de panterprint blouse voor dames kopen is gewoon écht een must-do!