T-shirts met een panter of een tijgerprint kopen? Dé absolute must-have!

Roarrr! Laat die tijger maar los want deze zomer staat helemaal in het teken van de panterprint! Natuurlijk niet om als huisdier te houden, maar wel in de vorm van een panterprint shirt. Het imago van de tijgerprint is momenteel vooral super trendy en hip, maar dit was vroeger wel anders. Toen waren de tijgerprintjes en de panter motiefjes alleen weggelegd voor een bepaalde doelgroep.

Fan of niet, dit jaar kun je niet meer zonder een tijgerprint shirt de straat op. Denk je dat een tijgerprint shirt alleen voor dames is weggelegd? Mispoes! Ook mannen zijn dit voorjaar helemaal in stijl met een panterprint shirt voor heren. Super lekker om casual te dragen op een goede jeans, maar ook onder colbertjasje is een tijgerprint shirt voor heren helemaal hot.

Waarmee kun je een tijgerprint shirt het beste combineren?

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan in welke mood je bent. Heb je zin in een stijlvolle outfit die een tikkeltje sexy is? Voor dames is de lange zwarte broek natuurlijk altijd een must have voor in de kledingkast, maar combineer je hem met een panterprint shirt dan ben je niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens damn sexy! Een panterprint shirt van Zara is altijd een goede aankoop om deze look te kunnen evenaren.

Een panterprint shirt voor dames doet het ook heel goed op een lekkere verwassen jeans. Draag het shirt zonder jasje om nét wat meer tijger van jezelf te laten zien, of kleed het lekker nonchalant af met een spijkerjasje. Draag er een paar pumps onder in een effen kleur en je bent klaar voor een dagje shoppen of een lekker wijntje op het terras. Wist je dat je een tijgerprint shirt voor dames ook een super kekke combinatie is met de kleur azuurblauw?

Vooral voor blondines met blauwe ogen is deze combinatie een echte killer. De sleutel voor een stijlvolle outfit met een panterprint shirt voor dames is wel, less is more. Een T-shirt met een panter of een tijgerprint kun je beter niet combineren met tijgerprint schoenen, tasjes of andere kleding met een leopard stofje. Hou de aandacht gericht op jouw panterprint shirt door het te dragen met effen kleuren. Koop je een panterprint shirt bij Zara? Dan heb je tevens de keuze uit heel veel kleurtjes en motiefjes met tijgerprintjes. Release the beast!

Een tijgerprint shirt voor heren. Kan dat eigenlijk wel?

Ja! Volmondig ja! Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeleken wordt met een slechte versie van Boy George, want een panterprint shirt voor heren is helemaal hot and happening. Maak een stoere en mannelijke look door een tijgerprint shirt voor heren te combineren met een leren piloten jack. Maak dat af met een grote zonnebril en een goed zittende spijkerbroek, en je kunt zo de “cat” walk op.

Pussy doen als je tijger bent is namelijk zo zonde van de tijd! Met het kopen van een panterprint shirt voor heren maak je niet alleen een stijlvol statement, maar laat je tevens jouw gevoel voor fashion zien. Lady’s and gentlemen? Er is dus altijd een goede reden om een T-shirt met een panter of een tijgerprint te kopen!