Panterprint vazen voor een industrieel en tijdloos interieur

Een panterprint vaas is een must-have voor elke interieurliefhebber. Deze vaas brengt een beetje wildernis in je huis en is daarnaast ook nog eens heel trendy. Er zijn verschillende soorten panterprint vaasjes verkrijgbaar, van eenvoudige modellen tot meer uitgesproken exemplaren. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat je precies zoekt. Wil je een panterprint vaas kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje! In dit artikel geven we je een aantal tips over wat je moet letten als je een panterprint vaas koopt.

Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de vaas. Het is natuurlijk zonde om een mooie vaas te kopen, maar deze vervolgens niet te kunnen gebruiken omdat hij te groot of te klein is. Kies dus een model dat goed bij je interieur past.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de vorm en hetgeen wat je er in wilt doen. Een ronde of ovale vaas staat mooi met gedroogde takken erin. Of gewoon een boeket kan natuurlijk ook, maar zorg er dan voor dat het niet te druk wordt.